Dovlecei cu rosii si mozzarella

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2011 | 2714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel de marime medie
  • 2 rosii
  • 250 g mozzarella
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • frunze de busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu rosii si mozzarella:

Taiem legumele si branza felii rotunde de grosimi identice. Le asezam intr-un vas termorezistent in straturi alternative.

Asezonam cu sare si piper si coacem la 200°C timp de 20 minute. Turnam ouale batute cu smantana si mai lasam pana se rumeneste.
Atat de simplu si atat de bun!
Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Dovlecei cu rosii si mozzarella-0
Dovlecei cu rosii si mozzarella-1

COMENTARII (24)

ionela2682

ionela2682 1

06.08.2011, 14:15

naomy

naomy 1

06.08.2011, 19:49

Bun ,imi place

Ubulika

Ubulika 1

06.08.2011, 21:05

niceeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!