Dovlecei pane

de robert_b in Mancaruri de legume, 22 Sep 2014 | 3759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • un varf de cutit cu boia de ardei dulce
  • faina alba
  • ulei
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Dovlecei,se spala,se curata de coaja,si se taie rondele ceva mai groase.Ouale se bat cu sare,piper si boia de ardei.Fiecare felie de dovlecel se da cu sare pentru a iesi cat mai multa apa din ei.Intr-o tigaie se incinge uleiul.Se aseaja pe o farfurie faina .Apoi fiecare felie de dovlecel se da prin faina,ou,iar faina si iar ou si se pune la prajit.Se scot pe servetele de bucatarie,pentru a absorbi cat mai mult ulei.Dupa ce s-au racorit se servesc cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane