Dovlecei umpluti

de Miha in Pui, 23 Iun 2009 | 3285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1/2 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • patrunjel verde
  • sare,piper
  • 1 ou
  • 2 linguri orez
  • 1 rosie
  • 100 ml suc de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Dovleceii se curata de coaja si se taie in 4.

Carnea impreuna cu ceapa,morcovul,oul si patrunjelul se robotesc. :) Se adauga orezul spalat si se potriveste gustul de sare si piper.

Se umplu cu acest amestec bucatile de dovlecel si se aseaza intr-un vas termorezistent.

Se pun capacele din rosia taiata felii,se presara cimbru.Se acopera cu suc de rosii si apa,daca mai e nevoie.

Vasul se da la cuptor,pana scade sosul.

Se servesc calzi cu smantana.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Dovlecei umpluti 4745
retete culinare - Dovlecei umpluti 4746
retete culinare - Dovlecei umpluti 4747
retete culinare - Dovlecei umpluti 4748

COMENTARII (6)

ala_oancea 1

25.06.2009, 08:58

Foerte bun Trebuie sa fac si eu ca am o gramada de dovlecei de la ai mei, si chiar cautam diferite retete

Miha 1

25.06.2009, 12:35

Ala,pe blogul Nataliei ai sa gasesti si o paine cu dovlecei,care e cica f buna. O am si eu in plan!

ala_oancea 1

26.06.2009, 17:30

Hmm ... suna interesant

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21