Dovlecel umplut si pui copt pe sare

de danielaR in Pui, 30 Iul 2014 | 2794 vizualizari

 

am auzit de ceva timp ca unii fac puiul pe sare in loc sa-l bage la punga magica si am zis sa incerc si eu ..e super

 

INGREDIENTE

  • o jumatate dovlecel
  • 100 gr carne tocata
  • 100 gr ciuperci
  • 1 lingura bulion
  • sare piper
  • un praf de usturoi granulat
  • jumatate de pui
  • 500 gr sare mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel umplut si pui copt pe sare:

Spalam dovlecelul si il scobim cat de mult putem.Amestecam carnita cu bulionul si ciupercile si sare si piper.Umplem dovlecelul si il dam la cuptor intr-un vas yena 

In alt vas yena punem sarea si puiul spalat si dam la cuptor.eu am pus ambele vasuri odata in cuptor pt ca incapeau.

Puiul se lasa aproximativ 40-45 min.dar il mai verificam intre timp si il invartim 

El se rumeneste asa frumusel si isi trage sare cat are nevoie 

Impreuna sunt gustoase si sanatoase 

Sa aveti pofta ca eu am avut!

:)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel umplut si pui copt pe sare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovlecel umplut cu carne toacata de porc