Dulceata de caise

de RODIMUR in Dulceata / Gem, 8 Iun 2017 | 25603 vizualizari

COMENTARII (35)

Lau 1

08.06.2017, 18:33

placee

RODIMUR 1

08.06.2017, 18:36

Mulțumesc frumos, Lau!

Panacris 1

08.06.2017, 18:37

Minunatăăă!

RODIMUR 1

08.06.2017, 18:40

Mulțumesc frumos, Cris! Îmi place să fac dulcețuri...

madi_marin 1

08.06.2017, 18:52

mie nu imi place sa le fac, ci sa le mananc iar asta de caise e una din preferate

miki_a 1

08.06.2017, 18:59

Ce culoare frumoasă! Nu am servit până acum cu sâmburi (tot se face propagandă că sunt plini de cianuri )! Păcat că fructele de acum nu mai oferă și gustul celor de altă dată!

Rocsi 1

08.06.2017, 19:21

Imi place pentru ca are o aroma si un gust aparte! Sa nu mai zic si ce culoare frumoasa!

RODIMUR 1

08.06.2017, 19:35

Vă mulțumesc frumos, Madi, Miki și Rocsi pentru aprecieri!

Constelatialeu 1

08.06.2017, 19:41

O ador, imi place foarte mult

RODIMUR 1

08.06.2017, 19:52

Mulțumesc frumos, Leoaico!

MotanLaOale 1

08.06.2017, 20:31

Merisor 1

08.06.2017, 20:35

Ce culoare frumoasă are și ce procedeu interesant de a o prepara!

RODIMUR 1

08.06.2017, 20:36

Mulțumesc frumos, Motănel, pentru susținere!

Corinuta 1

08.06.2017, 21:52

O ador!

RODIMUR 1

08.06.2017, 22:06

Îmi pare bine că-ți place, Corinuța! Mulțumesc frumos!

RODIMUR 1

08.06.2017, 22:09

Merișor, fac această dulceață de mulți ani, după rețeta din cartea mea de căpătâi, modificată pe alocuri, așa după cum mi se pare mie că e mai bine și de fiecare dată a ieșit bine. Acesta este procedeul pentru a păstra culoarea frumoasă și fructele întregi. Mulțumesc pentru apreciere!

oanapl 1

08.06.2017, 22:21

Arata minunat! Ce culoare frumoasa are!

RODIMUR 1

08.06.2017, 22:34

Mulțumesc, Oana! Și mie îmi place...!

dantes 1

09.06.2017, 08:27

Buna!

RODIMUR 1

09.06.2017, 09:32

Mulțumesc, Dante!

mihaelar63 1

09.06.2017, 16:20

Arata grozav de bine !!!! Ai prins soarele verii in borcan
Sa stii ca eu puneam compot de caise verzi , au o aroma deosebita, subtila , acrisora-citrica

RODIMUR 1

09.06.2017, 16:35

Mulțumesc, Mihaela! Cred că era grozav compotul tău de caise verzi, așa cum zici, dulce-acrișor... Chiar mi s-a făcut poftă de o asemenea senzație gustativă...!

mihaelar63 1

09.06.2017, 16:40

Cred ca eu gasisem reteta acum 25 ani la Sanda Marin

RODIMUR 1

09.06.2017, 17:24

Da, ne întoarcem la vechile rețete și la vechile gusturi...

kytz 1

10.06.2017, 12:05

Chihlimbar.... !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de trandafir