Dulceata de cirese

de Alina26 in Dulceata / Gem, 20 Iun 2013 | 3563 vizualizari

 

Nu stiu daca se numeste trisat......Am fost la piata vinerea trecuta....si am primit un plic de tip "Gelfix"pentru dulceturi...si asa am zis ca daca tot il am ,hai sa fac...oricum trebuie sa cumpar numai cirese,zahar aveam si "gelfix"era gratis...DECI zis si facut!!!Sincer va zic,ca mai mult mi-a luat scosul samburilor decat facutul dulcetii!!!! :)) :))
A iesit foarte buna...si cred ca am sa mai fac.!!!:):):)

 

INGREDIENTE

  • 1kg cirese(curatate de samburi)
  • 500g zahar
  • 1 plic Gelfix 2:1
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de cirese:

1.Am spalat ciresele,le-am scos samburi si le-am taiat in doua.

2.Intr-o oala inalta,ca sa nu sara stropi cand fierbe,am pus ciresele,zaharul amestecat cu gelfix si am amestecat.

3.Am pus oala pe foc si cand a inceput sa fiarba,am inceput sa mestec cu o lingura de lemn ,la foc mare,timp de 3 minute.

4.Am pus dulceata inca fierbinte in borcanase,am inchis bine capacul si gata!!!

 Mi-au iesit trei borcanase si jumatate de 250g.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Bunica 1

20.06.2013, 23:44

Bya Ralu 1

21.06.2013, 00:46

foarte buna

Alina26 1

21.06.2013, 09:44

va multumesc mult pentru aprecieri!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de cirese pietroase