Dulceata de coji de pepene rosu

de lia maria in Dulceata / Gem, 2 Iul 2010 | 25723 vizualizari

COMENTARII (28)

Miha 1

02.07.2010, 11:19

Ce fain arata!

Laly 1

02.07.2010, 11:21

Ce bunatate,pot primi si eu un borcanel?

Dana Cristea - pusikmea 1

02.07.2010, 11:38

wow, cred ca mi-ar placea, zici ca sunt jeleuri

vanilla 1

02.07.2010, 11:59

facea bunica mea din asta cand eram copil!!! doamne ce dor mi de o portie!

lia maria 1

02.07.2010, 12:10

miha

Bucataras 1

02.07.2010, 12:10

imm, ce bine arata. Bunica mai facea de gogonele, dar si de dovleac ...

eclerash 1

02.07.2010, 12:12

ce bine arata!!!asa trasnparente...

lia maria 1

02.07.2010, 12:13

Laly, tu vrei un borcanel ? mai putin e bine ? si promit data viitoare ca-ti dau un borcan mareee

lia maria 1

02.07.2010, 12:14

pusik, ai dreptate, este ca un jeleu

lia maria 1

02.07.2010, 12:15

valilla, te rog, serveste

lia maria 1

02.07.2010, 12:16

multumesc bucataras ai dreptate este o reteta veche si deosebit de gustoasa

lia maria 1

02.07.2010, 12:17

eclerash

jolygina 1

02.07.2010, 12:44

ce bine arata ma bucur ca am gasit reteta trebuie sa fac si eu ,nota 200 din partea mea

lia maria 1

02.07.2010, 12:58

jolygina, merita facuta si eu am sa mai fac

vero_closca 1

02.07.2010, 13:00

Ina 1

02.07.2010, 13:32

vai, ce bine arata! Am salvat

Rocsi 1

02.07.2010, 14:30

am mai auzit pe la unii k fac fac ,,,,sunt curioasa c gust are k arata bine

gaby_duceag 1

02.07.2010, 14:52

ce culori frumoase!n-am mancat niciodata

ionix 1

02.07.2010, 15:11

nici nu stiam ca exista asa ceva... chiar m-ai facut curioasa... ce gust are? cu se aseamana??? o pun la favorite si sigur fac si eu sarut-mana D:

Julie 1

02.07.2010, 17:05

Este foarte buna dulceata, si eu fac.

madi_marin 1

02.07.2010, 17:14

wow....arata super....

Corinuta 1

03.07.2010, 01:17

Foarte bun! Merita salvata si incercata!

mihaelar63 1

03.07.2010, 08:30

servita cu lingurita de argint si pahar de apa rece aburit , ca-n caragiale , imi pun crinolina , manusile , palaria , umbrela cu dantela , chem birjarul si vin in vizita

AlinaL 1

03.07.2010, 14:06

Lia, reteta ta m-a facut sa salivez! Abia astept sa vina oltenii in zona si sa ma infrupt din pepenii lor aromati si sa fac dulceata asta grozava!!

nadina73 1

04.07.2010, 22:35

am trecut-o la favo atata tare bine si nota 10 cu felciitari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata si gem de caise