Escalop de vitel cu ciuperci

de ela in Vita, 16 Dec 2010 | 5251 vizualizari

 

una din mancarurile de care nu ma mai satur......

 

INGREDIENTE

  • 600 gr pulpa de vitel,
  • 2 conserve ciuperci,
  • 2 fire ceapa verde,
  • 5 linguri smantana,
  • 150 ml vin alb,
  • 30 gr unt,
  • sare,piper,
  • 1cub vegeta de vita,
  • usturoi,
  • 1 foaie dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de vitel cu ciuperci:

Carnea se taie fasii subtiri si se pune la prajit la foc puternic,amestecand continuu pana se rumeneste frumos.

In untul ramas se pune ceapa taiata marunt,usturoiul pisat cu putina apa si se lasa la distuit 1ominute,avand grija sa nu se arda.Adaugam ciupercile taiate felii,foaia de dafin si mai lasam la calit 10minute,completand cu putina apa,sa nu se prinda de oala.Adaugam si carnea,completam cu apa cat sa acopere totul si mai lasam pe foc pana se inmoaie ciupercile.Adaugam vinul,sare,piper si cubul de vegeta si mai lasam sa fiarba pana scade zeama.Punem smantana si mai lasam cateva minute.Stingem focul si presaram deasupra patrunjel.Servim cu piure de cartofi si salata.

 

RETETA IN IMAGINI

Escalop de vitel cu ciuperci-0
Escalop de vitel cu ciuperci-1
Escalop de vitel cu ciuperci-2
Escalop de vitel cu ciuperci-3
Escalop de vitel cu ciuperci-4
Escalop de vitel cu ciuperci-5
Escalop de vitel cu ciuperci-6
Escalop de vitel cu ciuperci-7
Escalop de vitel cu ciuperci-8
Escalop de vitel cu ciuperci-9
Escalop de vitel cu ciuperci-10
Escalop de vitel cu ciuperci-11
Escalop de vitel cu ciuperci-12

COMENTARII (57)

adriana_bobu

adriana_bobu 1

17.12.2010, 23:52

o nebunie 5

ela

ela 1

17.12.2010, 23:53

Adriana,chiar e nebunie

adry88

adry88 1

08.05.2011, 16:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!