Fagure cu miere

de Valclaudia in Dulciuri, 23 Sep 2013 | 1897 vizualizari

 

un dulce rapid,gustos si foarte aromat!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj (800 gr)
  • 7-8 linguri de miere
  • 2-3 linguri de apa
  • cca 50 gr. nuca de cocos
  • 100 gr. zahar pudra
  • putina scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fagure cu miere:

Aluatul foietaj trebuie sa fie la temperatura camerei.

Il desfacem din ambalaj si decupam cu rola formele de faguri.

Amestecam mierea cu putina apa sa o fluidizam, ungem aluatul asezat in tava pe hartie de copt cu miere, presaram nuca de cocos si dam tava la copt la foc iute pana se rumenesc frumos.

Pudram bucatile de fagure cat sunt calde cu amestec de zahar pudra si scortisoara.

Gata! :)

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fagure cu miere 262907
retete culinare - Fagure cu miere 262908
retete culinare - Fagure cu miere 262909
retete culinare - Fagure cu miere 262910
retete culinare - Fagure cu miere 262911
retete culinare - Fagure cu miere 262912
retete culinare - Fagure cu miere 262913
retete culinare - Fagure cu miere 262914
retete culinare - Fagure cu miere 262915
retete culinare - Fagure cu miere 262916
retete culinare - Fagure cu miere 262917

COMENTARII (27)

Corinuta 1

24.09.2013, 11:08

Ce dragut!

Anett 1

24.09.2013, 15:28

bun bun!

Rux 1

24.09.2013, 18:05

Minunat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55