Farfalle cu biscuiti

de MotanLaOale in Farfalle, 23 Oct 2020 | 4039 vizualizari

 

Mi-a ramas de lagaluste si l-am folosit in doua preparate care ne plac mult.

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste Farfalle
  • 100 g biscuiti
  • 30 g unt
  • 50 g zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 3 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu biscuiti:

Biscuitii se sfarama la robot pana ajung la consistenta pesmetului.

Biscuitii sfaramati se rumenesc cu 30 g de unt pana devine auriu si se lasa la racit.

Cand este rece, se amesteca cu zaharul si scortisoara.

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se trec pe sub jet de apa rece si se scurg.

Intr-o cratita se pun 3 linguri de ulei si se incinge.

Se pun pastele in uleiul incins si se amesteca de cateva ori.

Se pune amestecul de biscuiti rumeniti si se amesteca de cateva ori pe foc.

Se da deoparte, se amesteca bine si sunt gata.

La servire se poate presara cu zahar tos.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu unt si cascaval