Fasole batuta

de aziz in Mancaruri de post, 17 Noi 2011 | 5716 vizualizari

 

Numai buna in perioada postului si nu numai.....

 

INGREDIENTE

  • o cutie de fasole albe in sos tomat
  • o jumatate de ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Punem fasolea din cutie intr-un castron cu doar jumatate din sosul tomat.Cu ajutorul blenderului se face totul pasta.Ceapa se taie pestisori se caleste si se adauga in pasta de fasole la fel si usturoiul si iar se pune la blender ,pastram o lingura de ceapa pentru decor.Uleiul de masline se pune in tigaie si cand incepe sa sfaraie adaugam pasta de fasole si lasam 15 minute mestecand continu.Punem in castron pasta, putin ulei de masline deasupra, patrunjelul verde si.....pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasta de fasole cu sos de ceapa caramelizata