Fasole batuta

de Geanina87 in Mancaruri de post, 8 Noi 2012 | 4209 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole fiarta
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • masline,gogosar,patrunjel si morcov pentru ornat (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolele se pun la inmuiat cu o seara inainte, apoi se fierb in apa cu sare( schimband apa de 3 ori).

Ceapa se taie marunt si se caleste in uleiul de masline incins, dupa care se rastoarna peste fasolea fiarta si scursa. Usturoiul se zdrobeste si se adauga peste compozitia de fasole si ceapa. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se amesteca cu blenderul pana cand se omogenizeaza.

La final se poate orna dupa bunul plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sote de ciuperci, cu ceapa verde si usturoi