Fasole batuta cu Blenderul Oster

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2015 | 2679 vizualizari

 

Un preparat clasic cu care noi suntem atat de obisnuiti, dar cu o abordare moderna, mult mai simplista si mai eficienta. Blenderul Oster iti arata o alternativa mult mai accesibila de a pregati unul dintre cele mai indragite preparate.

 

INGREDIENTE

  • fasole calitativa – 1 kg
  • ceapa galbena - 2 buc. mai mici
  • ceapa rosie – 2 buc. mai mici
  • zahar – 1 lingurita
  • telina – 1 buc. mica
  • morcovi – 2 buc. mai mari
  • pastarnac – 2 buc.
  • boia de ardei dulce – 1 lingurita
  • usturoi – 5-6 catei
  • ulei de floarea-soarelui
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu Blenderul Oster:

Fasolea o lasati la inmuiat peste noapte. Schimbati apa si puneti-o la fiert cu sarea, morcovii, telina si pastarnacii.

Scurgeti fasolea, dar nu aruncati apa. Aadaugati fasolea si usturoiul in blenderul Oster Classic Chrome – daca prezinta o consistenta prea densa, mai adaugati putina zeama din apa in care a fiert.

Asezonati-o dupa gust si lasati-o la rece.

Taiati ceapa julien si frecati-o cu zahar. Caliti-o in ulei cu boia.  

Pofta buna!  

 

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

22.03.2015, 08:12

delicioasa

Geanina87 1

26.03.2015, 13:54

Criss 1

07.04.2015, 11:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S