Fasole batuta la slow cooker Crock Pot

de Bunica in Mancaruri de post, 18 Oct 2020 | 2666 vizualizari

 

Stiti voi cu e cand vrei sa pleci "doar putin"si in acelasi timp sa fie si mancarea gata pentru pranz?Hai ca stiti!:)))Nu? Pui totul la Crock-Pot!Asa am procedat eu cu fasolea:))))

 

INGREDIENTE

  • 300 g. fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina pastarnac
  • o bucata mica de telina
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper dupa gust
  • 2-3 graunti de usturoi
  • 2-3 fire tarhon
  • 1/2 lingurita chimen pulbere
  • 150 ml. ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta la slow cooker Crock Pot:

Fasolea se alege de seara, se spala si se pune in apa calda.

Dimineata se scurge apa si se pune fasolea in vasul slow cookerului Crock Pot.

Toate radacinoasele curatate, spalate si tocate marunt se pun in vas.

Adauga apa pana la semnul vasului, pune capacul si porneste aparatul, pe functia High.

Lasa la fiert 3 ore.

Cand fasolea este racita, se transfera in blender.

Adauga uleiul si usturoiul si lasa in blender pana devine o pasta fina.

Serveste cu salata de ceapa sau muraturi.

Cum cea mai buna leguma e  porcul am pus langa fasole si cabanos:))))

Sa va fie de folos!

 

 

  

 

 

TIPS-URI

1

Usturoiul nu-l pui la fiert, se pune in blender cand este gata fasolea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de bulion si crema de lamaie