Fasole cu ciolan afumat

de Alinutza80 in Porc, 9 Iun 2012 | 7019 vizualizari

 

Aveam pofta de fasole cu afumatura, dar cum aici nu se gaseste fasole uscata, am luat la borcan, a iesit foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane de 800g fasole boabe in bulion
  • 4 cepe potrivite
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2 foi dafin
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan afumat:

Ciolanul afumat l-am oparit putin, ca sa ii mai iasa din gustul de fum, apoi l-am dezosat si l-am taiat bucati.

Ceapa am curat-o, am spalat-o, am  taiat-o marunt, apoi pus-o la calit in ulei de masline. Cand s-a facut aurie am pus fasolea boabe cu tot cu sosul de tomate si bucatile de ciolan afumat.

Am pus sare si piper dupa gust si foile de dafin.

Am bagat la cuptor pentru aproximativ 20 de minute pana se intrepatrund gusturile.

Dupa ce am scos-o din cuptor am pus patrunjel verde.

Am servit cu muraturi.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole pestrita cu cremwursti de porc