Fasole cu ciolan... Tipic romanesc, sau nu e chiar asa... :-)

de puideom150 in Porc, 23 Feb 2011 | 13430 vizualizari

COMENTARII (111)

diaconta 1

23.02.2011, 21:28

Kamy,eu stiam ca esti mai tinerica decat mine

kamy 1

23.02.2011, 21:28

va dau socotelile peste cap cu sabina

puideom150 1

23.02.2011, 21:31

Bun gasit tuturor! Va multumesc pentru primire si pentru vorbele bune!

puideom150 1

23.02.2011, 21:35

Hehehe, Claudia... Citez:" S-o credeti voi ca Oana nu stie... "

diaconta 1

23.02.2011, 21:43

"ca cam" asa m-am gandit si io pup pe Oana si transmite-i sa se uite in Camara bucatarasilor ce produse poti sa iei daca esti harnic

puideom150 1

23.02.2011, 21:49

Adicatelea... mi-o pui in cap, bag de seama...

diaconta 1

23.02.2011, 21:55

Cine,io??? nici pomeneala si apoi,ai materie prima sa faci 100 de galbeni cat ai clipi

aziz 1

23.02.2011, 22:01

hey chef te-am rasfoit o leac pe netlog,mai trec pe acolo si altadata ,daca urmatoarea bomba din Gaza nu cade peste noi in seara asta

divainbucatarie 1

24.02.2011, 08:34

DIANA B 1

24.02.2011, 11:33

Doar am zis io ca te-a convins Claudia ...
Spor la postat minunatiile tale , si pupici si GRETEI GARBO

lia maria 1

24.02.2011, 13:08

Bun venit in gasca noastra vesela si harnica
Preparatul prezentat de tine arata si cu siguranta este si super bun

mirela0911 1

24.02.2011, 14:03

Bine ai venit! Super reteta si ateptam sa vedem ce bunaciuni stii sa faci ca tare de lauda Dia

gaby_duceag 1

24.02.2011, 14:04

mirela, te temi sa nu-l laude degeaba?)))
las ca-i stiu si io operele de pe netlog, isi merita lauda

mihaelar63 1

24.02.2011, 14:35

Bine ai venit !!
Interesanta ,,tentativa '', inedita ,, viziunea '' asupra fasolei bioabe . Cu sos alb chiar nu m-am gandit
Cat despre ,, gatitul dupa ureche si inspiratie '' eu zic asta e farmecul , ma apuc de una si termin alta

puideom150 1

25.02.2011, 03:37

Saru`mana Diana. Transmit pupicii Gretei...

puideom150 1

25.02.2011, 03:38

Multumesc Lia. Sarut mana.

puideom150 1

25.02.2011, 03:53

Multumesc Mirela. O sa incerc sa nu te dezamagesc, in limita timpului disponibil...

puideom150 1

25.02.2011, 03:54

Gaby...

puideom150 1

25.02.2011, 03:58

Bine te-am gasit, Mihaela. Ideea cu sos de branzeturi pentru fasolea boabe apartine, dupa cum am spus, unui bucatar cunoscut... Eu doar am fost "patruns" de idee si am pus-o in practica...

Mitinita 1

26.02.2011, 12:42

a reusit dia in cele din urma bine ai venit printre noi

alinutzika 1

26.02.2011, 23:39

ce-as manca si eu....

puideom150 1

27.02.2011, 00:31

Multumesc, Mi.

puideom150 1

27.02.2011, 00:35

Alinutzika,

mena29 1

27.02.2011, 19:33

Bine ai venit in randul nostru!

ioniiiiiii_K 1

27.02.2011, 20:40

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole la ceaun