Fasole cu usturoi

de yammy in Mancaruri de post, 1 Dec 2009 | 1319 vizualizari

 

Nimic mai bun ca fasolea cu usturoi:)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde
  • 1 capatana de usturoi
  • cateva fire verdeata
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri otet
  • 1 lingurita zahar
  • sare dupa gust, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu usturoi:

Se curata si se spala fasolea verde, apoi se pune la fiert intr-un litru de apa sau in oala speciala de fiert in aburi, cu capac, la foc mic.

Dupa 20-25 minute, scoateti fasolea intr-un castron si preparati dressingul de usturoi astfel: zdrobiti bine usturoiul curatat si cu un tel mic amestecati cu uleiul, otetul, zaharul, sarea si piperul si putina zeama in care a fiert fasolea.

Turnati dressingul peste fasole. Garnisiti cu verdeata.

Se poate servi ca atare sau ca garnitura la carne sau branzeturi.

 

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S