Dia, da, apă caldă pentru clătit fasolea, n-am mai scris asta crezând că toată lumea ştie. Treaba cu pozele nu ştiu cum e, cred că aparatul meu face poze după cum poftesc eu
Pai uite ca nici eu nu stiam pana mi-a spus mama si n-am scris nici la reteta de muraturi ca se pune apa,ca mi se pare si ciudat sa trec la ingrediente "apa" )))
Cred ca-i plauzibila explicatia cu pozele
Multe lucruri le-am învăţat din practică, Dia. Desigur, am mai auzit şi de la cei mai experimentaţi, nu zic, nu, având avantajul că cele pe care le aud nu le uit. Cu pozele altă explicaţie nu am. Eu oricum nu le prelucrez cu nici un program, le las aşa, naturale.
Delia, cum ziceam în introducere şi prin comentarii, de multe ori e de preferat unei bucăţi de carne ce provine din animale hrănite cu substanţe diverse. Fasolea chiar e sănătoasă.
Corina, nu gătesc aşa mult ca voi, doar rareori, când am eu chef de câte un fel de mâncare. Doar ai văzut că-s luni în care nu postez nici o reţetă. Bine, mai gătesc, dar nu fac poze mereu. Mulţumesc!