Fasole iahnie

de portiadelumina in Mancaruri de post, 13 Sep 2013 | 5674 vizualizari

COMENTARII (71)

portiadelumina 1

13.09.2013, 15:30

Dia, da, apă caldă pentru clătit fasolea, n-am mai scris asta crezând că toată lumea ştie. Treaba cu pozele nu ştiu cum e, cred că aparatul meu face poze după cum poftesc eu

portiadelumina 1

13.09.2013, 15:32

Vladimir, nu băga strâmbe pe aici, că e zi de post Cu cârnaţi ori cu ciolan e nebunie, dar eu am zis să fiu liniştit, că-i vineri
Mulţumesc!

diaconta 1

13.09.2013, 15:33

Pai uite ca nici eu nu stiam pana mi-a spus mama si n-am scris nici la reteta de muraturi ca se pune apa,ca mi se pare si ciudat sa trec la ingrediente "apa" )))
Cred ca-i plauzibila explicatia cu pozele

Bya Ralu 1

13.09.2013, 15:36

vreau si eu o portie padre

portiadelumina 1

13.09.2013, 15:38

Multe lucruri le-am învăţat din practică, Dia. Desigur, am mai auzit şi de la cei mai experimentaţi, nu zic, nu, având avantajul că cele pe care le aud nu le uit. Cu pozele altă explicaţie nu am. Eu oricum nu le prelucrez cu nici un program, le las aşa, naturale.

portiadelumina 1

13.09.2013, 15:39

Bianca, se rezolvă, doar să ajung prin Braşov. Şi ce bine ne-ar mai prinde un weekend liniştit pe undeva.

MIUTA 1

13.09.2013, 16:06

Preferata mea!Imi place de mai multe ori!

Dea_Dea 1

13.09.2013, 16:26

Ohhh Padre , vin la masa

Lorra 1

13.09.2013, 16:53

Miha 1

13.09.2013, 16:57

oooo... ce ingramadeala aici la masa...

portiadelumina 1

13.09.2013, 16:58

Mina, dacă era Bistriţa mai aproape te chemam la masă.

portiadelumina 1

13.09.2013, 16:59

Dea, nu ziceai că eşti cu amestecul Garam Masala? Acum pofteşti la fasole? )

portiadelumina 1

13.09.2013, 17:00

Mulţumesc, Laura!♛

portiadelumina 1

13.09.2013, 17:00

Miha, e îngrămădeală, dar organizată, că eu sunt disciplinat, să ştii.

Miha 1

13.09.2013, 18:31

portiadelumina 1

13.09.2013, 18:40

Miha, cred că râzi de ce au scris bucătăraşii, nu de ce am gătit eu, nu? [emoticonîngrijorător]

delia64 1

13.09.2013, 19:10

Tare buna fasolea , legume proaspete , muraturi proaspete daca este si pofta de mancare si sanatate nota zece .

portiadelumina 1

13.09.2013, 19:11

Delia, cum ziceam în introducere şi prin comentarii, de multe ori e de preferat unei bucăţi de carne ce provine din animale hrănite cu substanţe diverse. Fasolea chiar e sănătoasă.

Corinuta 1

13.09.2013, 19:59

Deci gatesti de zor Padre, nu te incurci! Imi place mult cum ai laudat fasolea, e foarte buna!

portiadelumina 1

13.09.2013, 20:00

Corina, nu gătesc aşa mult ca voi, doar rareori, când am eu chef de câte un fel de mâncare. Doar ai văzut că-s luni în care nu postez nici o reţetă. Bine, mai gătesc, dar nu fac poze mereu. Mulţumesc!

Rocsi 1

13.09.2013, 20:07

Fasolica din asta imi place si mie

Lavinia 1

13.09.2013, 20:08

Si mie imi place mult

portiadelumina 1

13.09.2013, 20:13

Rocsi, cred, şi cred că ştii şi să o pregăteşti, că doar eşti printre cei mai buni bucătăraşi, nu? Mulţumesc!

portiadelumina 1

13.09.2013, 20:13

Lavinia, facem schimb, îmi dai din prăjiturile alea de le meştereşti tu, ce zici, merge?

Bunica 1

13.09.2013, 20:23

Gatesti cand te impinge foameaFasolea asta imi cam face cu ochiul.E prea buna!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fasole făcăluită cu morcovi şi ţelină