Fasolica groasa cu carnati oltenesti

de jolygina in Mancaruri de legume, 30 Mar 2012 | 8914 vizualizari

 

mancarea noastra preferata

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole uscata
  • 4 carnati oletenesti
  • o lingura sau 2 de ulei
  • o capatana de usturoi mai mica
  • putin tarhon
  • 4 cepe
  • un morcov
  • o lingura de bulion sau putina boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasolica groasa cu carnati oltenesti:

Punem sa fiarba fasolea impreuna cu morcovul taiat rondele si ceapa , le lasam sa fiarba bine ,adaugam putin delicat sau sare si piper cum doreste fiecare 

Cand este fiarta bagam de 3 -4 ori blendarul vertical in ea ,sa nu se faca ca o pasta ,sa se mai vada cat de cat boabe intregi ,dupa care adaugam boiaua sau bulionul, carnatii care au fost putini prajiti si usturoiul pisat. Apoi o frecam cu uleiul folosind o lingura de lemn , iar la sfarsit punem putin tarhon pentru aroma 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasolica groasa cu carnati oltenesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

31.03.2012, 19:41

bun bun

jolygina 1

31.03.2012, 20:09

te servesc gurita

Zamfira 1

03.04.2012, 19:35

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu afumatura si carnati