Fasolica groasa cu carnati oltenesti

de jolygina in Mancaruri de legume, 30 Mar 2012 | 3944 vizualizari

 

mancarea noastra preferata

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole uscata
  • 4 carnati oletenesti
  • o lingura sau 2 de ulei
  • o capatana de usturoi mai mica
  • putin tarhon
  • 4 cepe
  • un morcov
  • o lingura de bulion sau putina boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasolica groasa cu carnati oltenesti:

Punem sa fiarba fasolea impreuna cu morcovul taiat rondele si ceapa , le lasam sa fiarba bine ,adaugam putin delicat sau sare si piper cum doreste fiecare 

Cand este fiarta bagam de 3 -4 ori blendarul vertical in ea ,sa nu se faca ca o pasta ,sa se mai vada cat de cat boabe intregi ,dupa care adaugam boiaua sau bulionul, carnatii care au fost putini prajiti si usturoiul pisat. Apoi o frecam cu uleiul folosind o lingura de lemn , iar la sfarsit punem putin tarhon pentru aroma 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fasolica groasa cu carnati oltenesti 154886
retete culinare - Fasolica groasa cu carnati oltenesti 154887

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

31.03.2012, 19:41

bun bun

jolygina 1

31.03.2012, 20:09

te servesc gurita

Zamfira 1

03.04.2012, 19:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21