Felii de iaurt inghetat cu cocos si fructe de padure

de Rux in Dulciuri, 3 Mai 2016 | 390 vizualizari

 

Desert delicios, echilibrat, cu putine calorii pe care-l puteti prepara dupa gustul personal, adaugand diverse ingrediente cum ar fi; fulgi de ovaz, frisca de cocos, unt de cacao, banane,  seminte, nuci zdrobite, fistic, sirop de artar, fulgi de migdale sau fructe proaspete la alegere ca tot vine vara...

 

INGREDIENTE

  • 12 linguri pline cu varf iaurt grecesc
  • 5 linguri unt de cocos ( moale, aproape topit)
  • 2 linguri miere( sau dupa gust)
  • vanilie
  • 1 lingura apa de flori de trandafir ( sau portocal)
  • o cana de fructe de padure( eu am avut congelate)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii de iaurt inghetat cu cocos si fructe de padure:

Se amesteca iaurtul cu untul de cocos, mierea, vanilia, apa de flori de trandafir.

Intr-o tavita punem o foaie de copt si pe ea asezam fructele, deasupra turnam compozitia de iaurt.

Punem tavita la congelator doua trei ore sau pana se congeleaza si se intareste perfect.

Scoatem prin rasturnare cu tot cu foaia pergament pe un tocator si portionam felii.

Daca doriti le puteti stropi cu sirop de artar si puteti presara fulgi de migdale.

Desertul se pastreaza la congelator.

 

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti adauga in compozitia de iaurt ciocolata alba topita

RETETA IN IMAGINI

Felii de iaurt inghetat cu cocos si fructe de padure-0
Felii de iaurt inghetat cu cocos si fructe de padure-1
Felii de iaurt inghetat cu cocos si fructe de padure-2
Felii de iaurt inghetat cu cocos si fructe de padure-3
Felii de iaurt inghetat cu cocos si fructe de padure-4
Felii de iaurt inghetat cu cocos si fructe de padure-5

COMENTARII (34)

Rux 1

04.05.2016, 23:43

Multumesc Simonici

Rux 1

04.05.2016, 23:43

Multumesc Marcela

Rux 1

04.05.2016, 23:44

Multumesc Licurici!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04