Ficatei cu gusa

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 24 Noi 2012 | 580 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat
  • 200 g gusa
  • 2 cepe
  • 3 gogosari
  • 5 rosii
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu gusa:

Ficateii ii spalam(si ii curatam daca e cazul),adaugam laptele peste ei si dam cratita la frigider 30 min.

Ceapa si usturoiul le curatam si tocam marunt.

In tigaie adaugam putin ulei si rasturnam ceapa o lasam sa se caleasca putin,dupa care adaugam usturoiul si gusa taiata felii.

Lasam sa se caleasca impreuna dupa care adaugam gogosarii taiati marunt(eu iam dat prin robot).

Adaugam rosiile trecute prin robot si lasam sa fiarba impreuna dupa care adaugam ficateii(care i-am fiert inainte putin).

Lasam sa fiarba impreuna pana se formeaza un sos.

La final adaugam condimente dupa gust si patrunjel tocat

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ficatei cu gusa 190033
retete culinare - Ficatei cu gusa 190034

COMENTARII (7)

merisor 1

24.11.2012, 20:16

gaby_gabytza 1

25.11.2012, 07:19

msssssss

Sim0na 1

25.11.2012, 19:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21