Ficatei de pasare cu mamaliguta

de burdulea56 in Ficat, 6 Mar 2010 | 2991 vizualizari

 

Se serveste cu mamaliguta calda.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ficatei de pasare
  • 2 lingurite boia
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita vegeta
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 200 ml ulei.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pasare cu mamaliguta:

Ficateii se curata sa nu aiba fiere care poate sa amareasca mancarea, se spala, se lasa la scurs. Intrun craticior, punem uleiul la incins, adaugam boiaua si imediat ficateii. Acum adaugam usturoiul, piperul si cimbrul, lasam la foc potrivit 10 minute, adaugam vegeta si sare daca mai e nevoie, amestecam usor si imediat stingem focul. Deasupra presaram patrunjel verde tocat. La timpul necesar curatarii si spalarii ficateilor(cam 10 minute) se adauga cel al prepararii pe foc. Timpul total este de 20 minute.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ficatei de pasare cu mamaliguta 20750
retete culinare - Ficatei de pasare cu mamaliguta 20751
retete culinare - Ficatei de pasare cu mamaliguta 20752
retete culinare - Ficatei de pasare cu mamaliguta 20753
retete culinare - Ficatei de pasare cu mamaliguta 20754

COMENTARII (8)

dicarmencitta1957 1

09.03.2010, 09:40

Draga Lenuta,foarte frumos le-ai motat,ratusca este superrr.Bravo... felicitarile mele si ai toate furculitele de la mine.

burdulea56 1

09.03.2010, 20:31

Multumesc, sunt bucuroasa daca va place.

adry88 1

20.05.2011, 11:04

vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

ieri la 23:40

Chiftele de legume

de Ksenya 4

Chiftele de legume

ieri la 15:20

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

pe 28.09 la 22:27