Ficatei de pasare cu mamaliguta

de burdulea56 in Ficat, 6 Mar 2010 | 3031 vizualizari

 

Se serveste cu mamaliguta calda.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ficatei de pasare
  • 2 lingurite boia
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita vegeta
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 200 ml ulei.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pasare cu mamaliguta:

Ficateii se curata sa nu aiba fiere care poate sa amareasca mancarea, se spala, se lasa la scurs. Intrun craticior, punem uleiul la incins, adaugam boiaua si imediat ficateii. Acum adaugam usturoiul, piperul si cimbrul, lasam la foc potrivit 10 minute, adaugam vegeta si sare daca mai e nevoie, amestecam usor si imediat stingem focul. Deasupra presaram patrunjel verde tocat. La timpul necesar curatarii si spalarii ficateilor(cam 10 minute) se adauga cel al prepararii pe foc. Timpul total este de 20 minute.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ficatei de pasare cu mamaliguta 20750
retete culinare - Ficatei de pasare cu mamaliguta 20751
retete culinare - Ficatei de pasare cu mamaliguta 20752
retete culinare - Ficatei de pasare cu mamaliguta 20753
retete culinare - Ficatei de pasare cu mamaliguta 20754

COMENTARII (8)

dicarmencitta1957 1

09.03.2010, 09:40

Draga Lenuta,foarte frumos le-ai motat,ratusca este superrr.Bravo... felicitarile mele si ai toate furculitele de la mine.

burdulea56 1

09.03.2010, 20:31

Multumesc, sunt bucuroasa daca va place.

adry88 1

20.05.2011, 11:04

vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21