File de pangasius pane in stilu' meu

de Anamaria7 in Pangasius, 25 Mar 2011 | 3180 vizualizari

 

Un pescar era cu barca pe lac prinzand pesti. El prinde un peste imens si spune:
Te voi duce la o cina copioasa! Pestele ii raspunde: "Multumesc, am mancat deja. Nu m-ai putea duce la un cinematograf?" ---- Nu e chiar stil chinezesc :P

 

INGREDIENTE

  • n bucati file de pangasius
  • cateva linguri de faina pentru imbracat
  • 2 oua mari
  • 50gr seminte de floarea soarelui (preferabil neprajite)
  • sare, piper alb macinat
  • 2 lg sos de soia
  • 2 lgt ulei (preferabil de susan)
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius pane in stilu' meu:

Condimentam pestele cu sare si piper si il ungem bine cu amestecul de sos de soia si ulei. Il tinem la marinat cel putin o ora.

Pregatim farfurii separata pentru faina, oua si seminte de floarea soarelui, pentru imbracat. Ouale batute se condimenteaza cu sare si piper.

Incingem ulei intr-o tigaie, dam fileurile prin faina, apoi prin ou, iar la final imbracam cu seminte. Le prajim pe ambele parti, cca 5min.

 

 

TIPS-URI

1

Atentie la condimentat (atat fileurile cat si ouale batute) daca folosim seminte de floarea soarelui prajite si sarate;

2

Daca semintele sunt prajite, grija mare cat de tare e focul/cat de mult sta pestele la prajit, pentru ca se vor arde;

3

Eu voi servi cu orez in stil chinezesc, reteta o voi pune separat.

RETETA IN IMAGINI

File de pangasius pane in stilu' meu-0
File de pangasius pane in stilu' meu-1
File de pangasius pane in stilu' meu-2
File de pangasius pane in stilu' meu-3
File de pangasius pane in stilu' meu-4

COMENTARII (8)

deyutzky

deyutzky 1

26.03.2011, 01:19

tare bancul....delicioasa papa

mamaieelena

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:27

adry88

adry88 1

06.05.2011, 16:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24