File de pastrav in crusta de malai si faina

de Merisor in Pastrav, 1 Ian 2013 | 13058 vizualizari

 

Intrucat azi este o traditie in a se manca peste, am optat pentru pastrav.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg File de pastrav
  • 150 gr faina
  • 150 gr malai
  • sare
  • ulei
  • lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pastrav in crusta de malai si faina:

Am decongelat fileul de pastrav si l-am lasat le scurs.

Am amestecat pe un platou faina cu malaiul si putina sare.

Am pus intr-o tigaie antiaderenta putin ulei la incins.

Fileul de pastrav, l-am presarat cu sare si l-am trecut prin amestecul de faina cu malai pe o parte si pe cealalta si l-am prajit pentru cateva minute in uleiul incins pe ambele parti.

Am scos pe un prosop absorbant, apoi am  pus pe platou.

am servit cu lamaie si pilaf de orez

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pastrav in crusta de malai si faina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Merisor 1

02.01.2013, 22:13

Bine ai venit Sebi!

adry88 1

03.01.2013, 13:58

yammy!

babi5 1

07.05.2013, 00:16

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit