File de peste in cuib

de eclerash in Pangasius, 16 Mai 2010 | 4767 vizualizari

 

Facem ce facem si...tot la peste ajungem.De ce?Pentru ca este bun si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • file de pangasius
  • 3 cartofi
  • 2 oua
  • ceapa verde
  • lamaie
  • rozmarin
  • 300 g ciuperci conserva
  • 1 lingura unt
  • malai
  • faina
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de peste in cuib:

Spalam pestele si il lasam la scurs.Intre timp facem un amestec de malai,faina,rozmarin,sare si piper prin care vom trece fileurile inainte de-a le pune in uleiul incins.

”Cuiburile”cum le-am denumit eu,le vom face din 3 cartofi dati pe razatoarea mare amestecati cu 2 oua,sare,piper,busuioc si oregano.Luam din aceasta compozitie cu lingura si prajim in ulei incins avand grija sa le ”turtim” putin in momentul punerii lor in  tigaie.

Ciupercile le tragem la tigaie in unt.

Le servim impreuna presarate cu ceapa verde tocata si lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de peste in cuib" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nadina73 1

16.05.2010, 17:23

super bun dar fara furculite nu arata bine un peste asa de bun asa ca am pus eu toate 5 furcile ,felicitari

eclerash 1

16.05.2010, 19:05

multuumeeesc!!!

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:51

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pangasius in crusta de malai si sos de tarhon