File pangasius pane cu orez aromat

de T I M E A in Pangasius, 18 Dec 2012 | 3384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file pangasius proaspat (aprox 500 gr)
  • condiment pentru peste
  • 2 oua
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • 125 gr orez
  • 1 lingurita curry
  • 2 lingurite sos negru de soia
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File pangasius pane cu orez aromat:

Asezam pestele pe un prosop de hartie pentru a absorbi surplusul de apa.

Taiem in 3 fiecare bucata de file apoi condimentam cu condiment pentru peste pe ambele parti.

Dam fiecare bucata de peste prin faina apoi prin oul batut si prajim in ulei incins pe ambele parti.

Scoatem bucatile prajite pe un prosop de hartie pt a absorbi surplusul de ulei.

Orezul fiert si scurs de apa il punem intr-o tigaie pe foc cu putin ulei de masline apoi adaugam curry si sosul de soia si amestecam bine.

Servim pestele cu lamaie si cu orez.

 

 

RETETA IN IMAGINI

File pangasius pane cu orez aromat-0
File pangasius pane cu orez aromat-1
File pangasius pane cu orez aromat-2

COMENTARII (44)

mamaieelena 1

19.12.2012, 14:48

mirela0911 1

19.12.2012, 21:53

ce bine arata!

T I M E A 1

19.12.2012, 22:06

Eduard , Mamaieelena , Mirela

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04