Foi de napolitana cu crema

de lacrimioara in Prajituri, 24 Apr 2011 | 26684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 foi de napolitane mai mici,
  • 200 grame unt,
  • 400 grame zahar,
  • 200 grame nuci prajite,
  • 3 oua.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi de napolitana cu crema:

Intr-un castron punem untul cu 200 grame zahar il frecam bine si adaugam ouale, le amestecam.

Separat punem restul de zahar la topit cu cateva picaturi de apa, lasam pana se topeste dupa care adaugam amestecul de oua cu unt si amestecam incontinuu pana se topeste zaharul, dupa care umplem foile si le infoliem

Asezam ceva mai greu pe ele pana a doua zi.

A doua zi se taie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de napolitana cu crema" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Snickers