Foie gras

de Sylvia in Reteta de vedeta, 22 Dec 2014 | 21772 vizualizari

COMENTARII (26)

Sylvia 1

22.12.2014, 20:38

Ca sa va ajute in ceea ce priveste metoda prin care se scot venele de la foie gras crud va pun un filmulet : https://www.youtube.com/watch?v=WzXnzX-SXYE

jolygina 1

22.12.2014, 20:41

Ina 1

22.12.2014, 20:42

uite o reteta demna de luat in seama si de pus la cutiuta

simona72 1

22.12.2014, 20:45

Tocmai ma intreba sotul ce este foie gras...

Constelatialeu 1

22.12.2014, 20:47

Mitinita 1

22.12.2014, 20:56

MotanLaOale 1

22.12.2014, 21:08

MOKUSKA 1

22.12.2014, 21:11

Ina 1

22.12.2014, 21:11

Simona, si eu am inteles abia acum, ca foie gras-ul nu e ficat de gasca simplu, crud, ci e un semipreparat

Merisor 1

22.12.2014, 21:12

Eu abia astept retetele tale, ca mereu ne surprinzi cu ceva foarte bun si de efect!

Sylvia 1

22.12.2014, 21:16

Ina este un preparat chiar complicat ) crud nu se consuma niciodata pe aceasta baza de terina se fac diverse combinatii, crud se face la tigaie rapid ca sa nu il topesti prea tare

Sylvia 1

22.12.2014, 21:19

Simona denumirea de foie gras ( ficat gras) este datorita faptului ca rata este indopata bine ca sa fie un procent mare de grasime in ficat , sa aiba o anumita textura, este considerata o delicatesa mondiala, destul de controversata din cauza ingrasarii artificiale si brutale a gastelor eu nu mai stau in analize cand vb de foie gars ci il iau ca atare, la Castel unde lucrez este antreu rece la orice eveniment am lucrat cu el in toate formele in zeci de retete, e adoptat obligatoriu la mine ......fara comentarii din cauza de meserie

Sylvia 1

22.12.2014, 21:20

Mary esti o draguta imi pare rau ca nu gasesc destul timp sa va pun cate retete as vrea am sute de retete salvate dar toate la randul lor, vreau sa vin cu ce cred ca este mai nou sau mai necunoscut voua ca sa va arat ce va poate tenta sa incercati

Geanina87 1

22.12.2014, 21:50

Rocsi 1

22.12.2014, 22:18

Gherca Daniela 1

22.12.2014, 23:09

Bunica 1

23.12.2014, 00:04

Eu nu prea manânc ficat,dar ăsta-mi place La favorite cu el !

dantes 1

23.12.2014, 06:58

Super!

_Alina_ 1

23.12.2014, 08:40

La favorite!

Pushaa 1

23.12.2014, 11:07

Micutza Luana 1

23.12.2014, 16:37

Krystyan Trendy 1

23.12.2014, 17:59

super ... arata senzational

Sylvia 1

23.12.2014, 18:55

ma bucur ca va place o sa postez si o reteta de terina de ficat de pui cu grasime de rata , nu este deloc aceasi treaba dar este o varianta

mirela0911 1

28.12.2014, 09:32

Panacris 1

31.12.2014, 17:53

Daaaaaa Anul acesta am primit gata preparat tocmai de la Paris În seara asta vom degusta Dar sigur că nu va fi la fel de gustos ca cel creat în bucătăria proprie Mulțumim pentru rețetă, iar pentru Chef Sylvia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu sos Andalouse si vinegrette din rosii