Foietaj cu carne - Melci cu carne

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2013 | 1300 vizualizari

 

Va recomand acest aperitiv usor de facut si delicios

 

INGREDIENTE

  • 1pachet foietaj
  • 500g carne tocata de vitel
  • 2linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2catei de usturoi(optional)
  • 1/2pahar vin
  • 1ceapa mica
  • putin cimbru
  • 1ou
  • verdeata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu carne - Melci cu carne:

Calim in tigaie cu ulei usturoiul si ceapa tocata foarte marunt,adaugam carnea amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase;

dupa ce si-a schimbat culoarea si a scazut sucul ce l-a lasat,adaugam vinul si lasam sa fiarba incet;

dupa ce carnea este fiarta,dam deoparte,condimentam,adaugam putin cimbru, verdeata si oul batut;

pe foaia de aluat punem carnea pe toata suprafata,rulam bine,marginea o udam cu apa sa nu se desfaca la cuptor,taiem butoiase late de 2degete,le punem in tava pe hartie de copt cu taietura in sus si le tinem la cuptor 20min.

Le servim cu sos picant de rosii.

 

RETETA IN IMAGINI

Foietaj cu carne - Melci cu carne-0
Foietaj cu carne - Melci cu carne-1
Foietaj cu carne - Melci cu carne-2
Foietaj cu carne - Melci cu carne-3
Foietaj cu carne - Melci cu carne-4

COMENTARII (14)

ianculubita 1

28.08.2013, 15:07

Multumesc pentru completare la titlul retetei

Rocsi 1

28.08.2013, 20:10

Tare bune sunt aceste gustari

ianculubita 1

29.08.2013, 09:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04