Foietaj cu crema de ciocolata

de xana in Prajituri, 25 Feb 2014 | 21969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foietaj
  • 60 gr praf de budinca de ciocolata
  • 200 ml lapte
  • 1 lingura cu varf de Nutella
  • 30 gr margarina
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu crema de ciocolata:

Taiem aluatul in dreptunghiuri nu prea mici si il punem intr-o tava cu hartie de copt. Dam la cuptorul incalzit la 200 de grade pana se rumeneste putin apoi cand s-a racit taiem fiecare dreptunghi in jumatate, pe orizontala.

Cat timp aluatul e in cuptor facem crema astfel: praful de bubinca il amestecam bine cu laptele pana se omogenizeaza si il punem pe foc pana se ingroasa. Adaugam Nutella si margarina si amestecam bine pana se topesc. Lasam la racit.

Se umplu dreptungiurile cu crema, lasand putin si pentru ornat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu ciocolata