Foietaj cu nutella,alune si biscuiti

de Andreea Caroline in Dulciuri, 27 Iun 2015 | 1027 vizualizari

 

Un dulce rapid si absolut delicios .... alunele si biscuitii fac toata diferenta :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj ( 265 gr)
  • 40 g alune
  • 3 linguri cu nutella
  • 6 biscuiti integrali
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu nutella,alune si biscuiti:

Foietajul il scoatem din timp din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei. 

Intindem aluatul de foietaj  si il taiem in doua parti egale. 

Ungem fiecare foaie cu nutella, presaram alune zdrobite si biscuiti macinati . 

Rulam foietajul si inchidem capetele presand cu o furculita. 

Incingem cuptorul la 180 grade. 

Dam tava la cuptorul incins pentru 15-20 minute. 

Scoatem foietajul si lasam sa se racoreasca dupa care feliem dupa plac .

Pofta buna ! 

 

RETETA IN IMAGINI

Foietaj cu nutella,alune si biscuiti-0
Foietaj cu nutella,alune si biscuiti-1
Foietaj cu nutella,alune si biscuiti-2
Foietaj cu nutella,alune si biscuiti-3
Foietaj cu nutella,alune si biscuiti-4
Foietaj cu nutella,alune si biscuiti-5
Foietaj cu nutella,alune si biscuiti-6
Foietaj cu nutella,alune si biscuiti-7
Foietaj cu nutella,alune si biscuiti-8
Foietaj cu nutella,alune si biscuiti-9
Foietaj cu nutella,alune si biscuiti-10

COMENTARII (26)

Andreea Caroline 1

28.06.2015, 23:32

Gicuta

noiinbucatarie 1

24.08.2016, 16:33

delicios!

Andreea Caroline 1

30.08.2016, 11:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41