Foietaj cu pere

de Ligia Bxl in Dulciuri, 24 Mar 2014 | 3384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 pere
  • putina scortisoara
  • 1 foaie foietaj
  • putin gem(de prune,caise)
  • nuci pisate
  • 2 linguri de zahar
  • ciocolata ptr ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu pere:

Am spalat si curatat perele de coaja si le-am taiat pe jumatate,apoi am scos cotoarele si le-am pus la fiert in apa cu zahar si scortisoara.

Dupa ce sau inmuiat le-am scos,le-am scurs de lichid si le-am pus pe foaia foietaj,apoi cu un cutit foietajul l-am taiat pe marginea perei,cam 1 cm 

Am decupat si am pus in mijloc putina compozitie facuta din gem si nuci apoi peste compozitie am pus o jumatate de para taiata feliute,am ridicat putin marginea lasata de foaie pe marginea perei,si le-am dat la cuptor ptr rumenire.

La final le-am stropit cu ciocolata totpita se pot servi si cu frisca.

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu pere" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Portofele cu pere si ciocolata