Fondant marshmallow

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 21 Mai 2010 | 11113 vizualizari

COMENTARII (38)

ana 1

21.05.2010, 08:53

Foarte bine a iesit Pusi !Felicitari!

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 09:20

multumesc frumos ana, datorita tie am reusit

lia maria 1

21.05.2010, 09:21

ce bine tia iesit meriti 5 furculite mari ,lungi si late

Miha 1

21.05.2010, 09:34

Uite de asta nu fac eu torturi cu pasta de zahar, ca tre sa muncesc prea mult. Prea multa munca nu-i de mine, dom'ne.

Roxana 1

21.05.2010, 09:36

ce frumos arata

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 10:04

lia, multumesc

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 10:06

miha, ai mare dreptate e mult de munca, da se merita, nici de mine nu-i prea multa munca da macar asa la zile mari mere sa facem un pic de efort

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 10:06

roxana multumesc frumos

Julie 1

21.05.2010, 10:20

nota 10!! Cu felicitari!

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 10:23

julie saru'mana

Rocsi 1

21.05.2010, 10:53

harnicuto

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 11:18

ce sa fac mai rocsi daca sunt

dicarmencitta1957 1

21.05.2010, 11:21

Super,a iesit o minune.Felicitari. 5 furculite si de la mine.

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 11:28

mltumesc frumos

susu 1

21.05.2010, 13:21

Am salvat si eu 5 furculite. Ma uit acum la tortul socrelei tale. La multi ani tuturor. A iesit super si tortul si pasta. Nu am facut niciodata cu pasta de zahar si chiar daca e de munca merita sa fac macar o data .

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 14:04

ms frumos susu, asa este chiar se merita macar odata, dar daca faci odata, o sa vr sa mai faci si altadata

Bunica 1

21.05.2010, 14:19

am trecut reteta la favorite ,e mai usor de realizat decat cea pe care o stiu eu. Cred ca fondantul e bine sa-l preparam cu o zi mai devreme.

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 14:32

bunica, la inceput am vrut sa fac reteta dvs, apoi i-am cerut sfaturi anei si m-am hotarat sa-l fac pe asta, nu cred ca e mai usor, e mai mult de lucru dar se merita, e f buna la gust si da e mai bine sa fie preparat cu o zi inainte

nadina73 1

21.05.2010, 17:20

am salvat-o si 5 furcu super danuta

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 17:38

multumesc frumos nadina

Adinacarla 1

28.05.2010, 08:45

foarte frumos felicitari

Dana Cristea - pusikmea 1

28.05.2010, 09:46

multumesc adina

anomisana 1

07.06.2010, 19:34

Super frumos arata pasta asta. Am incercat pana acum de 2 ori sa fac si eu fondant, dar nu mi-a iesit. Sper sa reusesc data viitoare. Nu ma las si voi incerca reteta ta. Am salvat-o la favorite, si ai de la mine 5 furculite.

Dana Cristea - pusikmea 1

08.06.2010, 10:53

ms frumos anomisana, sper sa reusesti, dar sa o respectii, la mine e pt prima oara cand fac si mi-a iesit din prima....

diaconta 1

26.08.2010, 22:33

multumim pentru postare,am tot vazut tot felul de retete dar parca nu ma incumetam

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Choux a la creme