Friganele sarate

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 27 Sep 2015 | 521 vizualizari

 

Pentru ca tot timpul avem ceva de invatat chiar si de la cei mici. Cand plecam de acasa si fii-mea ramane singura, isi face de lucru, desi are doar 10 ani :) Asa ca am avut o surpriza placuta cand am venit de la piata intr-una din zile. Ne-a facut friganele sarate. Sunt chiar delicioase :))

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 2 felii de paine (cam asta e o portie)
  • delikat
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele sarate:

Spargem oul si il batem ca pentru omleta. adaugam delikatul si inmuiem feliile de paine in omleta pe ambele parti. Prajim in ulei incins. Putem adauga o felie de sunca pe una din felii, iar pe cealalta cascaval, dar dupa ce le-am prajit pe ambele parti, pe care le unim apoi ca pe un sandwich si mai prajim cateva secunde pe ambele parti. E o nebunie :))

 

TIPS-URI

1

pentru mai multe portii dublati sau triplati ingredientele

RETETA IN IMAGINI

Friganele sarate-0
Friganele sarate-1
Friganele sarate-2

COMENTARII (6)

Bya Ralu 1

27.09.2015, 17:52

bune

Gicuta69 1

28.09.2015, 13:31

MotanLaOale 1

28.09.2015, 23:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20