Frigarui de pui cu carnaciori afumati

de RuxyRux in Pui, 26 Oct 2016 | 2326 vizualizari

 

...cu sos de usturoi si cartofi prajiti....va las sa va imaginati ce gust fantastic are combinatia!

 

INGREDIENTE

  • cate o lingurita din fiecare condiment Souvlaki si Gyros( vezi foto, eu am gasit la Liddl)
  • un praf sare de mare
  • o lingura ulei de masline
  • ulei de masline pentru uns gratarul
  • 1 ardei gras mare rosu
  • 1 sau 2 bucati carnacior afumat
  • 1 bucata mare de piept de pui
  • betisoare de frigarui
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu carnaciori afumati:

Pieptul de pui se feliaza si se marineaza minim o ora in ulei de masline, condimente si sare. Carnaciorii se taie in bucati, la fel si ardeiul.

Se prepara frigaruile, se infig pe rand carnea, ardeiul si carnaciorii si se pun pe gratar. Se intorc pe toate partile pana cand sunt gata.

Se mananca cu sos de usturoi din belsug si garnitura preferata!

 Am o reteta incredibila de crema de usturoi..cine a mancat o data la mine...a plecat si cu reteta! :)))) o las mai jos in caz ca sunt doritori! :))))))

http://www.bucataras.ro/retete/crema-de-usturoi-14615.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu carnaciori afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (24)

RuxyRux 1

27.10.2016, 22:23

Nici eu nu ma mai joc )) te pup de nu te vezi! )

Catalina L 1

29.10.2016, 21:56

minunate

RuxyRux 1

29.10.2016, 22:49

Multumesc Cata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui si pulpe aromate la cuptor