Frigărui speciale a la Anişoara

de anisoara in Mancaruri cu carne, 27 Apr 2009 | 2778 vizualizari

 

Frigarui cu garnitura varza rosie, morcov si kiwi … immm … de la Anisoaraa.

 

INGREDIENTE

  • piept de gaina
  • carne de porc / pui
  • kaizer
  • sare
  • piper
  • varza rosie
  • morcovi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigărui speciale a la Anişoara:

Frigaruile se prepara din piept de gaina cu carne de porc in straturi cu grasime , proaspata sau afumata ( kaizer). Cantitatea de carne la dorinta 2:1

Pieptul de gaina se pune la marinat cu putina sare, piper negru , putina maioneza si suc de lamie. Se lasa la marinat timp de 30 minute. Carnea de porc o taiem in fisii lungi.

Pieptul de gaina se taie in fileuri , se pune intre 2 películe de bucatarie si se bate usurel cu ciocanul pina se mareste in latime.. Se pune peste fiecare fileu de gaina cite un fileu de carne de porc si se infasoara impreuna. Ruloul pregatita se taie in doua si se infige pe betisoarele pentru frigarui ,. Asa se procedeaza cu toate rulourile .Se pregatesc toate frigaruile si se coc timp de 7-12 minute la gratarul.

Se servesc la masa cu salata de varze rosie si murata, morcov marinat si kiwi.

 

COMENTARII (1)

valentinalaur 1

31.12.2009, 01:18

Foarte frumos!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21