Friptura de iepure cu ananas

de deyutzky in Iepure, 21 Dec 2014 | 4393 vizualizari

 

Am pregatit aceasta reteta pentru aniversarea de 8ani SunFood care se desfasoara pe blogul Laurei Adamache.

 

INGREDIENTE

  • un iepure
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • sare
  • piper alb sau negru
  • 1/2 conserva de ananas bucati(de la SunFood am folosit eu si am pus doar bucatile de ananas + cateva linguri de suc)
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure cu ananas:

Curatam usturoiul, morcovii si cartofii, le spalam bine. Taiem rondele morcovii si usturoiul, iar cartofii ii taiem cuburi.

Le punem in tava pentru cuptor unde vom face friptura si le condimentam cu sare si piper dupa gust.

Spalam bine carnea, o taiem si o asezam in tava. O condimentam pe toate partile cu sare si piper.

Adaugam bucatile de ananas si cateva linguri de suc.

Stropim bine cu ulei carnea, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor la foc mediu aprox.35-40 de minute pentru a se intrepatrunde aromele. Dupa 40 de minute inlaturam folia si mai lasam inca 35-40 de minute la foc mic. In acest timp intoarcem carnea si pe cealalta parte pentru a se rumeni frumos. 

Verificam daca este gata si o servim(daca mai este nevoie se mai lasa la cuptor).

Noi am servit-o alaturi de orez.

Va doresc Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure