Friptura de mistret

de adinaciosescu in Mancaruri cu carne, 11 Iul 2010 | 35405 vizualizari

COMENTARII (8)

Laly 1

12.07.2010, 00:23

Adinuta cine a prins mistretu?

adinaciosescu 1

12.07.2010, 00:44

sotul meu,asta iarna

ana 1

12.07.2010, 08:09

Foarte buna carnita de mistret !

lia maria 1

12.07.2010, 09:05

si mie imi place

nadina73 1

12.07.2010, 12:13

si eu am primit carne de mistret dar o tin la congelator si nu am facut-o si nici nu am mancat pna acuma,am si tocata care se zice ca merge in amesteca cu cea de vita sau porc si am si de o friptura................dar nu indraznesc ca o fac...............daca sotu zice ca o manaca o sa incerc retata ta sa vedem 5 furuc

adinaciosescu 1

12.07.2010, 22:16

Nadina,linistita poti sa o incerci .Sotul meu e vanator de 25 ani,deci mie nu mi-a lipsit niciodata carnea de porc mistret.Plus de asta si bunicul meu a fost vanator,daci sunt din fam. de vanatori.Practic am crescut cu carnea si arma in casa.

nadina73 1

17.07.2010, 17:49

trebuie sa incerc sa am curaj nu stiu de ce am o retineredar o sa incerc

elena1988 1

08.02.2011, 10:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc la cuptor cu sos de ciuperci