Friptura de muschiulet de porc impletit

de Rahela Velicu in Porc, 16 Noi 2019 | 2439 vizualizari

 

Friptura de muschiulet de porc impletit cu sos tomat este foarte-foarte frageda si gustoasa. Merge cu o garnitura de orez cu legume( cum am facut eu), cu un piure de cartofi sau diverse salate. Condimente se pot adauga dupa gust.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc muschiulet de porc
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1-2 catei de usturoi
  • piper
  • oregano
  • boabe de ienibahar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de muschiulet de porc impletit:

Taiem muschiuletul in trei parti egale, dar lasand un cm la capat netaiat astfel incat sa il putem impleti. Capetele le prindem cu scobitori si le punem in tava.

Pregatim sosul: punem pasta de tomate intr-un bol, adaugam sare,piper si oregano. Ungem cu acest sos muschiuletul impletit. Din loc in loc impanam friptura cu usturoi taiat in 2.

 Adaugam o cana de apa in tava si cateva boabe de ienibahar si dam friptura la cuptorul incins la 200 de grade pentru 70 de minute sau pana cand este gatita. Se portioneaza friptura si se serveste cu diverse garnituri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de muschiulet de porc impletit" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc, gatita la cuptor la foc mic