Friptura de porc cu rozmarin si usturoi

de -Miti- in Porc, 30 Ian 2011 | 2078 vizualizari

 

Noroc ca azi nu trebuie sa trebaluiesc la bucatarie!Am planificat un fix-pix asa ca am timp pentru postat retete!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de carne de porc
  • 1/4 cup sos de soia
  • 1/4 cup vin rosu
  • 1 lingurita de rozmarin uscat
  • 1 catel de ustoroi,pisat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu rozmarin si usturoi:


Se pun toate ingredientele intr-o punga cu fermoar (punga care se inchide ermetic daca nu folositi o punga mai mare care se poate lega) si se lasa la marinat cel putin 30 de minute.

Se pot gati in cuptor,praji in tigaie sau pe gratar (recomand).

 

COMENTARII (26)

mamaieelena 1

30.01.2011, 21:43

nadina73 1

31.01.2011, 00:42

am ajuns portia mea unde e ?

-Miti- 1

31.01.2011, 09:15

pai crezi ca mi-e greu sa mai fac o portie numai pentru tine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D