Varza calita

de liana_geicu in Porc, 15 Noi 2009 | 4831 vizualizari

 

una din preferatele mele....

 

INGREDIENTE

  • 3 verze de marime medie
  • 2 cepe
  • coasta afumata 1 kg
  • bulion, sare, piper,
  • cimbru, foi de dafin, marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita:

Coasta afumata se da in cateva clocote


Se toaca varza marunt si se freaca cu sare ca sa se inmoaie. Se toaca ceapa si se caleste impreuna cu bulionul. Se adauga varza si bucatile de coasta si condimentam cu piper, cimbru si foi de dafin. Adaugam si o cana de apa si mestecam din cand in cand ca sa nu se lipeasca. Lasam varza sa fiarba bine la foc mediu, iar la sfarsit se adauga marar proaspat.


Se serveste cu mamaliguta si cu un ardei bulgaresc murat! Mmmm, o nebunie!



 

TIPS-URI

1

Daca nu va place varza dulce, puteti adauga in farfurie zeama de lamaie.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Varza calita 10600
retete culinare - Varza calita 10601
retete culinare - Varza calita 10602
retete culinare - Varza calita 10603

COMENTARII (8)

claudia87 1

19.05.2010, 01:06

buna liana varza ta arata foarte bine deabea astept sa o pun in aplicare .nu am mai facut varza pana acum sunt la inceput de drum dar sper ca va iesi ca a ta ms mult de reteta si felicitari

Dana Cristea - pusikmea 1

19.05.2010, 06:25

arata tare bine

liana_geicu 1

09.06.2010, 00:20

Claudia, eu zic ca varza nu este greu de facut! Alte retete sunt mai complicate, gen torturi si prajituri foarte pretentioasa.....Succes!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Langosi unguresti

de Rux 9

Langosi unguresti

ieri la 21:35

Rulada cu fructe de padure

de GeorgiG 4

Rulada cu fructe...

ieri la 21:22

Budinca de dovlecei cu cascaval

de GeorgiG 4

Budinca de...

ieri la 20:54