Friptura de porc in sos de vin rosu by Miha

de Satisfyyourcravings in Porc, 13 Dec 2014 | 834 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati pulpa de porc
  • 1 pahar vin rosu
  • 2 catei de usturoi
  • sare/piper
  • salvie si maghiran
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in sos de vin rosu by Miha:

Feliile de carne se acopera cu sare si piper si se prajesc intr-o tigaie fierbinte, intr-un singur strat.

Se presara maghiran si salvie, apoi se adauga usturoiul taiat felii si vinul rosu. Se acopera si se lasa la gatit, la foc mic 20-30 de minute.

 

 

 

COMENTARII (9)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

13.12.2014, 14:59

marcela1979

marcela1979 1

13.12.2014, 17:47

Rocsi

Rocsi 1

13.12.2014, 20:45

Mmmm...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!