Friptura de porc si garnitura de cartofi noi

de alilianaa in Porc, 23 Mai 2013 | 1612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cotlete potrivite
  • 4 cartofi noi
  • sare, piper dupa gust
  • menta uscata
  • chimen, un varf de lingurita.
  • ulei de masline, 30 ml
  • marar verde
  • o lingurita parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc si garnitura de cartofi noi:

Carnea: a fost condimentata cu sare, piper, stropita cu ulei de masline.

Cartofii: curatati de coaja, dati cu sare, piper, menta si chimen,marar verde. Stropiti cu ulei de maline. 

Se taie ,, acordeon" se pun infividual in hartie de copt si impreuna cu carnea se pun pe gril pentru30-40 minute la foc mic. La jumatatea timpului se intoarce carnea. 

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

atentie la carne in timpul pregatirii, cotletul daca se usuca devine ,, nemancabil"

RETETA IN IMAGINI

Friptura de porc si garnitura de  cartofi noi-0
Friptura de porc si garnitura de  cartofi noi-1
Friptura de porc si garnitura de  cartofi noi-2
Friptura de porc si garnitura de  cartofi noi-3
Friptura de porc si garnitura de  cartofi noi-4
Friptura de porc si garnitura de  cartofi noi-5

COMENTARII (32)

alilianaa 1

23.05.2013, 20:08

Corect Dia, de consumat e cel mai usor si cand mai e si putin...pentru ca nu a fost foarte mult, aproape poti spune ca nici nu a fost..

Rocsi 1

23.05.2013, 21:20

Bun meniu.

alilianaa 1

23.05.2013, 22:20

Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20