Friptura de pui usturoiata

de RuxyRux in Pui, 24 Ian 2011 | 4232 vizualizari

 

Senzationala...

 

INGREDIENTE

  •  4 felii de pui pentru gratar
  • 1 capatana de usturoi
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui usturoiata:

Zdrobim usturoiul si-l amestecam cu uleiul si sarea, apoi un praf de piper.

Ungem bine fiecare bucata de pui si lasam sa stea la marinat cat mai mult( daca se poate toata noaptea la frigider e perfect, daca nu cateva ore bune sau in cazuri de urgenta macar o ora.

Punem pe gratar fiecare bucata avand grija sa ungem bine cu sosul cu usturoi( cu tot cu bucatele).

Servim cu ce dorim noi ca si garnitura, eu am servit cu cartofi taranesti...si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui usturoiata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de pui cu ardei copti