Friptura de vita

de nilgun in Vita, 23 Aug 2013 | 2033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata carne de vita fiarta de aproximativ 600 gr.
  • radacina de patrunjel- vreo 5-6 bucati
  • 1 ceapa
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 ardei
  • 2 rosii
  • ulei
  • sare piper
  • 1 bucata ardei iute uscat
  • 2 linguri miere
  • 3 cani de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita:

Carnea se fierbe intreaga, apoi sa taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. 

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Radacina de patrunjel se curata de coaja si se taie rondele. Se pune la calit in ulei impreuna cu usturoiul curatat si zdrobit. Apoi se pun si bucatile de carne, care au fost asezonate cu sare si piper. Se lasa sa se rumneasca. Se pun 2 linguri de  miere si se lasa la prajit in continuare.  Se iau 2 rosii, se curata de pielita, se taie cubulete mici si se pune peste carne. Ardeiul iute se toaca marunt si se pune in mancarica. 

Cand carnea este suficient de frageda inseamna ca e gata.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Friptura de vita 254015
retete culinare - Friptura de vita 254016
retete culinare - Friptura de vita 254017
retete culinare - Friptura de vita 254018
retete culinare - Friptura de vita 254019
retete culinare - Friptura de vita 254020
retete culinare - Friptura de vita 254021
retete culinare - Friptura de vita 254022
retete culinare - Friptura de vita 254023
retete culinare - Friptura de vita 254024
retete culinare - Friptura de vita 254025
retete culinare - Friptura de vita 254026
retete culinare - Friptura de vita 254027
retete culinare - Friptura de vita 254028
retete culinare - Friptura de vita 254029
retete culinare - Friptura de vita 254030
retete culinare - Friptura de vita 254031

COMENTARII (23)

nilgun 1

24.08.2013, 16:00

multumesc fetelor

Krystyan Trendy 1

10.12.2013, 09:59

grozava friptura

nilgun 1

10.12.2013, 20:03

ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D