Friptura de vita in sos de vin

de mari_sasi in Vita, 8 Mai 2013 | 4947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr pulpa vita
  • 150 ml vin rosu
  • 150 ml cola
  • 150 ml apa
  • 1 portocala
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lg pasta tomate
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 2 foi dafin
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita in sos de vin:

-se pregateste un sos din pasta de tomate,vin,cola,apa,sare si piper

-se portioneaza carnea si se aseaza intr-un vas

-se acopera cu sos apoi se adauga ceapa,morcovul si portocala taiate rondele

-se pune capac si se baga la cuptor pentru 120 minute la 200 grade

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita cu cartofi noi la cuptor