Friptura taraneasca cu coaste de porc si carnati

de Bucataras Medi in Porc, 17 Feb 2011 | 13409 vizualizari

COMENTARII (60)

Bucataras Medi 1

20.02.2011, 20:17

Pusik, ce avatar frumos..................

Bucataras Medi 1

20.02.2011, 20:18

Diva..................

Bucataras Medi 1

20.02.2011, 20:19

Luk, tare bun a fost, mai aveam cativa facuti de la Craciun..................

Bucataras Medi 1

20.02.2011, 20:19

Hai la masa Motane...............

Bucataras Medi 1

20.02.2011, 20:20

Madi, a fost ................

Bucataras Medi 1

20.02.2011, 20:21

Elena, mananci?.....ti-a placut?...................

Bucataras Medi 1

20.02.2011, 20:21

Aziz, astept ...............

Bucataras Medi 1

20.02.2011, 20:22

Cris ...................

Sylvia 1

20.02.2011, 21:11

Medi draga mea ma murit si am inviat cand ma vazut mancarica asta, esti minunata in tot ceea ce faci

Cris2711 1

03.03.2011, 21:09

Medi vezi ca se moare si se invie la papica ta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mușuroi de cârtiță

ieri la 23:40

Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa

ieri la 22:46

Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina

de Miha 9

ieri la 22:36

Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post

de laura_n 7

ieri la 17:01

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si carnat afumat