Fursecuri "Aura"

de robert_badica in Dulciuri, 9 Dec 2015 | 445 vizualizari

 

Denumirea acestor fursecuri, vine de la o prietena de-a mamei mele! Reteta fiind preluata si incercata de mine! :)


 "pentru Mos Craciun"


Sigur si mosului ii vor placea! ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana ulei
  • 1 cana zahar
  • 2 cani faina
  • 1 lingurita amoniac stins
  • coaja de portocala
  • rahat, nuca
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri "Aura":

Cerni faina intr-un bol incapator, adaugi uleiul , ouale si omogenizezi. Apoi pui zaharul, coaja de portocala si amoniacul stins. Amesteci. Tapetezi o tava cu foaie de copt (ori faina si ulei), si formezi mici rotunduri cu ajutorul unei linguri. In mijlocul cercurilor se pune ori , o bucatica de nuca , ori una de rahat. Coci fursecurile la foc moderat, pana ce se rumenesc frumos.( maxim 12 minute). Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

E important sa folosesti aceasi cana , atunci cand masori ingredientele.

RETETA IN IMAGINI

Fursecuri "Aura"-0
Fursecuri "Aura"-1
Fursecuri "Aura"-2
Fursecuri "Aura"-3
Fursecuri "Aura"-4
Fursecuri "Aura"-5
Fursecuri "Aura"-6
Fursecuri "Aura"-7
Fursecuri "Aura"-8

COMENTARII (15)

Camelya 1

09.12.2015, 20:32

Buune tare

diaconta 1

09.12.2015, 20:45

Bravo Robert

robert_badica 1

10.12.2015, 17:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20