Fursecuri cu coacaze rosii

de vio_dreams in Dulciuri, 4 Iul 2013 | 8253 vizualizari

 

Findca aveam cateva coacaze si le tot invarteam prin frigider nestiind la ce sa le folosesc m-am gandit la aceste minunatii , pornind de la reteta fursecurilor cu stafide. Au iesit o nebunie, delicate, dulci-acrisoare, foarte apreciate de copii! Neaparat sa le incercati!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr unt
  • 250 gr zahar pudra
  • 250 gr faina
  • 250 gr coacaze rosii
  • 1 lingurita extract vanilie
  • 4 oua
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu coacaze rosii:

Mixam untul cu zaharul pudra pana capata consistenta unei creme.

Incorporam ouale unul cate unul. Adaugam faina si extractul de vanilie si omogenizam.

Punem coacazele si le incorporam usor in aluat astfel incat sa nu  spargem bobitele si sa coloreze aluatul.

Punem gramajoare de aluat in tava tapetata cu hartie de copt. Lasam distanta intre ele fiindca se vor intinde destul de mult la copt.

Dam la cuptor la foc mediu circa 5-10 minute, doar atat cat se rumenesc usor pe margini.

TIPS-URI

1

Lasati distanta intre ele fiindca se vor intinde destul de mult la copt.

2

Adaugati pe rand ouale, daca le puneti pe toate odata compozitia se poate taia

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu coacaze rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu nuca si caramel