Fursecuri cu fistic si ciocolata

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 19 Noi 2016 | 4537 vizualizari

 

Foarte buna combinatia fistic ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 100 gr fistic maruntit
  • 200 gr unt
  • 170 gr zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • 2 oua intregi
  • 10 gr praf de copt
  • unt si crema de ciocolata pentru umplut
  • fistic maruntit
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu fistic si ciocolata:

Frecam untul moale cu zaharul pudra. Adaugam galbenusurile si apoi ouale intregi. Omogenizam, apoi adaugam fisticul maruntit si, la final, faina amestecata cu praful de copt. Introducem la rece pentru o ora.

Scoatem compozitia de la rece si o intindem pe hartie de copt folosind faina cat mai putina. Decupam discuri din compozitie ( eu am folosit un pahar mic), le asezam in tava in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul incins pentru 10-15 minute pana se rumenesc usor.

Pentru crema am frecat unt (cca 100 g), peste care am adaugat crema de ciocolata ( Nutella, Fineti,etc).

Am unit cu crema discurile racite si am intins putina crema si pe marginile fursecurilor formate, apoi am trecut marginile fursecurilor prin fistic maruntit.

Ar trebui lasate macar o zi sa se inmoaie, dar nu stiu cine rezista. Noi nu am reusit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu fistic si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gogosi glazurate de post, la cuptor